.:: Kultsu.net - Uutiset ::.

Uutiset 2014 / news 2014


19.07.2014

Diecel aloitti tänään oikein kivasti näyttelyuransa, ollen ERI AVK1! Avoimen luokan uroksia oli kolme, joille kaikille ERI ilman SA:ta. Näyttelyssä oli yksi narttu, jolle EH. Tiukka, mutta hyvä tuomari meillä tänään :)

Ensimmäiseen näyttelyymme en voisi olla paljoa tyytyväisempi, vaikkei kaikki mennytkään kuin elokuvissa. Voitin oman jännitykseni, enkä huomannut kehässä ollessani enää mitään jännitystä, joka oli itselleni suuri saavutus. Diecel harmillisesti otti heti luokan aloituksessa kierroksia takanamme olleesta uroksesta, joka rupesi murisemaan Diecelille ja juoksivat harmillisen lähellä meitä. Aloitus juoksu meni yllättävän hyvin vaikka selkeästi Dieceliä ketutti takana tuleva uros. Pysähdyttyämme aloittivat sitten kumpikin älläkän, mutta Dii unohti koko homman saman tien, kun vein sen ajatuksen nakin avulla muualle. Hieno Dii ♥ Yksilöarvostelussa Diecel esiintyi oikein kivasti, seison varmasti ja ryhdikkäästi, juoksi nätisti, mutta hieman väsyneesti. Luultavasti kuuma ja painostava ilma verotti osansa. Kilpailuarvostelussa Diecel samantien selkeästi otti silmätikukseen tämän samaisen uroksen ja oli heti kehän alettua selkeästi jännittynyt. Kaikki meni kuitenkin hyvin ja jätkä seisoikin varsin mallikkaasti ärsyyntymisestään huolimatta. Juoksuun lähtökin sujui hienosti, mutta ensimmäisen kierroksen jälkeen alkoi takaa kuulua pientä mörinää ja Dii reagoi samantien. Alkoi jarruttamaan vauhtia, jolloin juoksukaan ei enää ollut ryhdikästä. Tuomarin pysäytettyä meidät ja sijoitettuaan meidät paloi kummallakin uroksella hermot. Ikävä tilanne, mutta harjoitusta vain lisää niin osataan jatkossa handlata vastaavat tilanteet. Tänään oli sekä koira että omistaja kovin hämmentynyt tapahtumista, koska emme ole aikaisemmin kehässä joutunut vastaavaan tilanteeseen. Lisää vain mätsäreitä ja toivottavasti saataisiin vastaavanlaisia tilanteita niissä, jotta saisimme niitä treenata seuraavia virallisia varten :)


Realriisen’s Jope ERI AVK3, Stablemaster’s Before the Wind ERI AVK1, Terrun Vajurkka ERI AVK2


22.05.2014

Ryhmä rämä suuntasi tänään Kaarinaan Auran Nuuskujen järjestämään match showhun. Meillä meni oikeen kivasti Lilin ollessa isojen SIN- ja Diecelin isojen PUN2!

Diecel käyttäytyi jälleen kerran oikein mallikkaasti, vaikka odottelu aika menikin lähinnä nurmikolla riehuessa ja lelua riepottaessa. Harjoituksessa jätkä ei jaksanut keskittyä, eikä edes ravata vaan energiaa löytyi vaikka muille jakaa. Kuitenkin kun kehään mentiin laittoi se ilmeisesti vaihdetta pienemmälle, kun siellä jo seistiin suhteellisen kivasti ja ravattiin oikein kauniisti. Diecel sai paljon kehuja tuomarilta, vaikka pyöri ja hyöri tarkastettaessa, kun oli vaan niiiin kivaa!

Lili, meidän veteraani oli taasen oikea kaasupallo. Neiti, jonka pitäisi alkaa rauhottumaan onkin muuttunut oikeaksi säheltäjäksi. Nooh, mutta ainakin sillä on super kivaa! :D

© 2005-2020 Mia Kataja
Headerin kuvat © Mia Kataja & Maarit Martikainen
Footerin kuva © Mikko Samuli

all rights reserved!