vKUJ TUOMAROINTIOHJEET

Virtuaalisia koiraurheilukisoja voi 10.01.2010 lähtien tuomaroida kuka tahansa, joka ymmärtää tuomaroinnin säännöt ja on täysin puolueeton. Kun kisat on tuomaroitu ja saatettu loppuun, olisi hyvä ilmoittaa asiasta sähköpostilla. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, vain suotavaa.

Soveltuvuuskoe

Tarkista ensin ranking-sivulta, ettei kukaan luokkaan ilmotetuista koirista ole suorittanut soveltuvuuskoetta aikaisemmin hyväksytysti tai ei sovi kokonsa puolesta kokeeseen. Tuomaroinnissa käytetään tätä arvontakonetta.
Kopioi kaikki osallistujat ja liitä ne arvontakenttään. Sen jälkeen kirjoita THS-pisteet-kenttään 100 ja paina ARVO. Kopioi arvontakoneen antamat tulokset ja lisää ne sivuille. Merkkaa kaikki yli 50 pistettä saaneet koirakot hyväksytysti SOVEKOn suorittaneisiin ja loput hylättyihin.

Muut luokat

Jos tuomaroit koirapyöräily tai -hiihtokisoja, tarkista ensin ranking-sivulta, että kaikki paitsi pointterit ja saksanseisojat ovat suorittaneet soveltuvuuskokeen hyväksytysti. Tuomaroinnissa käytetään tätä arvontakonetta.
Kopioi kaikki osallistujat ja liitä ne arvontakenttään. Sen jälkeen kirjoita THS-pisteet-kenttään 50 ja paina ARVO. Kopioi arvontakoneen antamat tulokset ja lisää ne sivuille. Kaikki alle 20 pistettä saaneet koirakot hylätään.

© virtuaaliset Hupiliitot 2016-2017
otsikko kuvat © Trey Perry CC, washingtonydc CC, Poi Photography CC, Michael Carpentier CC, Cheshiremoe CC, Linnea Björk Timm CC, Sebastian_F CC, Zoe52 CC