Etusivu | Info | Kopioitavaa | Linkkejä | Vieraskirja

Käräytyksen hyväksymät sivut

Alla olevista linkeistä löydätte kategorioittain sivustot, joille olemme myöntäneet Käräytyksen bannerin. Jos sivustosi puuttuu bannerin saaneiden listalta, voit joko ilmoittaa asiasta vieraskirjassa (tarkistamme sivusi varmistaaksemme, että sivusi olivat bannerin saannin kriteereiden mukaiset) tai mailata käräyttelijälle, joka myönsi bannerin sivustollesi.

Sivut ovat aakkosjärjestyksessä ilman etuliitteitä (kuten kennel, talli, hoitola, kotisivu tms.). Jos jokin linkki ei toimi, sivusto on lopettanut tmv., olethan ystävällinen ja ilmoitat asiasta meille!

Jos huomaat jollakin sivustolla bannerimme, mutta kyseistä sivua ei löydy joltain listaltamme, ilmoita meille. Luvattomia bannereita sivuillaan pitäville käydään kertomassa bannerin saannin säännöistä, mutta jos puhe ei tehoa, olemme myös valmiita ilmoittamaan sivuston palvelimelle asiasta.


Käräytys-tiimiläiset tarkastelevat ajoittain paikkoja, jonne banneri on myönnetty. Suurtarkastuksia tehdään aina välillä, jolloin käydään kaikki listan sivut läpi. Sivuja poistetaan rankalla kädellä ja - tietenkin - armoa tuntematta, mikäli siihen on syytä. Poistettujen sivujen omistajille pyritään ilmoittamaan asiasta. Minkään ei tietenkään tarvitse olla lopullista - jos sivusi poistetaan, voit tulla aina uudestaan pyytämään banneria, kunhan olet korjannut kaikki asiat sivustosi tekijänoikeuspuolella kuntoon.

Pistotarkastuksia tehdään aina välillä, eikä niistä yleensä ilmoiteta etukäteen. Siispä se, että olet kerran saanut bannerin, ei tarkoita että voisit automaattisesti luisua pois ruodusta.

Virtuaalisivustot

Kotisivut

Ringit ja listaukset

Muut sivustot

Käräytys - karaytys(a)outlook.com

Ulkoasu © Shady
Koodaus © Timberwolf
Kissakuva © Sarah L. Bishop, lisenssi
Hevoskuva © Philippe Dermine, lisenssi
Koirakuva © Alexandre Alacchi, lisenssi