Etusivu | Info | Kopioitavaa | Linkkejä | Vieraskirja

Tietoa Käräytyksestä

Käräytyksen tarkoitus on kertoa tekijänoikeuslaista erityisesti kuvien osalta ja estää tekijänoikeuslain rikkomista niin suurelta osin kuin vain mahdollista. Jokainen vihje luvattomasta kopioinnista on todella tervetullut meille, menemme kertomaan ko. sivustolle copyrightista ja ohjaamme heidät tänne ja muille tämäntyylisille sivuille. Käräytysilmoituksia saa lähettää vain ja ainoastaan käräyttelijöiden sähköpostiosoitteisiin - vieraskirjassa niitä ei noteerata muuten kuin poistamalla.

Käräytyksellä ei ole mitään tekemistä viranomaisten, kuten poliisin kanssa. Sivusto on täysin virtuaalipiireissä pyörivien harrastelijoiden pitämä, ja pääasiassa keskitymmekin virtuaalipiireissä tapahtuviin tekijäinoikeuslain rikkomuksiin. Käräytys ei siis voi periä sakkoja tai vastaavia kuvien luvattomasta kopioinnista ja levityksestä, mutta voimme kyllä pyytää sivupalvelimia jäädyttämään sivutunnuksia, jos varoituksista ja pyynnöistä huolimatta luvattomia kuvia ei poisteta joiltain sivuilta. Varsinaisen sakotuksen jätämme siis täysin viranomaisten tehtäväksi.

Käräytyksen alkuperäinen idea syntyi Karvaturrit-foorumilla alkuvuonna 2005, ja sivuston alkuvaiheessa sivustoa pitivät Karvaturrit-foorumin jäsenet.

Käräytys - karaytys(a)outlook.com

Ulkoasu © Shady
Koodaus © Timberwolf
Kissakuva © Sarah L. Bishop, lisenssi
Hevoskuva © Philippe Dermine, lisenssi
Koirakuva © Alexandre Alacchi, lisenssi