Etusivu Orit Oriasema

Glittershore Rainsocks

Nimi Glittershore Rainsocks "Oksi"
Rekisterinumero VH16-011-0333
Rotu, sukupuoli Hannoverinhevonen, ori
syntymäaika 01.07.2016
Säkäkorkeus, Väri 166cm, Punarautias
Omistaja Varjon, Shady (VRL-01930)
Kasvattaja GER evm
Painotus & taso Koulupainotteinen, GP
3v: 15.07.2016 - 4v: 25.07.2016 - 5v: 05.08.2016 - 6v: 15.08.2016 - 7v: 25.08.2016 - 8v: 05.09.2016 - 8v > satunnaisesti
RHLA-FC

Oksi on jokaisen heppatytön unelmaori, upealuontoinen ja kovatasoinen suoritushevonen, jonka kanssa on ilo työskennellä.

Hoidettaessa Oksi on varsin herrasmiesmäinen tyyppi, joka kunnioittaa ihmisen omaa tilaa. Sen voi halutessaan hoitaa vaikka käytävällä kiinni, eikä tarvitse pelätä orin hötkyilevän tai tunkevan syliin. Ori on myös hyvin lujahermoinen kaveri, eikä se hermostu edes hälinästä ympärillään, mikä tekeekin siitä erinomaisen kisahevosen. Harjaushetket ovat taatusti oripojan päivien kohokohtia, se nautiskelee täysin rinnoin jakamattomasta huomiosta. Hoitaja saa ilman minkäänlaista vastarintaa hoitaa myös ne epämiellyttävämmät toimenpiteet, kuten kavioiden putsaamisen ja jalkojen suihkuttelun. Vedestä Oksi ei erityisemmin pidä, mutta käyttäytyy myös pesukarsinassa varsin asiallisesti. Varustaminen sujuu orin kanssa jouhevasti, se osaa ottaa kuolaimet itse suuhun eikä kummemmin pullistele satulavyötä kiristäessä. Jalustinhihnoja säätäessä se saattaa muuttua hiukan levottomaksi, sillä orilla tuntuu aina olevan varsin kiire töihin.

Ratsastettaessa Oksi on yhdellä sanalla kuvaten upea. Ori on herkkä ja kuuliainen, sekä jonka lisäksi se on äärettömän kiltti. Maastoretket taittuvat Oksin kanssa rennosti, kun pienet vihreät miehet puskissa eivät saa oria edes hätkähtämään. Kentällä ori saattaa alkukäyntien ajan olla hiukan kiireinen, mutta tasoittuu onneksi nopeasti. Nöyräluonteinen ori suorittaa sille annetut tehtävät hyvin säntillisesti ja parhaan osaamisensa mukaan, eikä laiskottele edes osaamattoman ratsastajan kanssa. Epäselviä apuja se protestoi huiskimalla hännällä, mutta tottelee silti kyselemättä. Orilla on kolme erinomaista askellajia, joista sitä on usein kehuttu, käynti on energistä, ravi näyttävää ja laukka hyvin tasapainoista. Oksi onkin hyvin näyttävä ilmestys, eikä upean ulkomuotonsa kanssa jätä ketään kylmäksi.

Kisapaikalla ori ottaa lunkisti, kuten odottaa saattaa. Se ei hötkyile isommissakaan karkeloissa, vaan yleensä keskittyy syömiseen tai ympäristön tarkkailuun. Vieraiden orien kanssa Oksi saattaa joutua kahnauksiin, jos toinen on kovin päällekäyvä tai kiukkuinen. Siksi ori onkin pidettävä erillään muista, tammojen ja ruunien kanssa se tulee juttuun ongelmitta. Ori kävelee itse kauniisti traileriin ja matkustaa siellä rauhassa, ja kisapaikoille saapuessa rauhoittuu välittömästi. Se ei turhia huutele tai hermoile, vaan yleensä on valmis lähtemään töihin vaikka heti. Oksi on juuri sellainen ori, kuin toivoa saattaa. Tervepäinen, ystävällinen ja kiltti kuin mikä, ja arki sen kanssa sujuu loistavasti. Orin luonnetta ei voi kuin kehua, ja sen toivotaan periyttävän hyvää luonnettaan myös jälkeläisilleen.

Luonne © Farga

Kuvat © Suomen Hippos/Fager-Pintilä
Kyseessä on virtuaalihevonen!

Imagine Rainrock

hann rt 165cm evm

Imagine Thunder

hann rt 162cm evm

Thunder Rain

hann rt 162cm evm

Not a Follower

hann rt 163cm evm

Sad Symphony

hann rt 170cm evm

Rockabilly

hann m 165cm evm

Orchid Orchestral

hann rt 168cm evm

Glittershore Glitterinna

hann prt 165cm evm

Galway Way

hann prt 161cm evm

Galway Within

hann prt 163cm evm

Glasgow Gleska

hann vrt 162cm evm

Glittershore Glorianna

hann rt 161cm evm

Berchtwald

hann rt 165cm evm

Glittershore Glowinna

hann prt 168cm evm

s. 00.00.0000 - ori, Varsan Nimi - Isä x Emä - om. Shady (VTR-01930)
NÄYTÄ SUKUSELVITYS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Itaque mihi non satis videmini considerare quod iter sit naturae quaeque progressio. Quod autem principium officii quaerunt, melius quam Pyrrho; Sed quae tandem ista ratio est? Cuius ad naturam apta ratio vera illa et summa lex a philosophis dicitur. Hoc loco tenere se Triarius non potuit. Sic vester sapiens magno aliquo emolumento commotus cicuta, si opus erit, dimicabit. Duo Reges: constructio interrete. Suam denique cuique naturam esse ad vivendum ducem.

Quod cum accidisset ut alter alterum necopinato videremus, surrexit statim. Quam nemo umquam voluptatem appellavit, appellat; At ille pellit, qui permulcet sensum voluptate. Qui est in parvis malis.

Kilpailee porrastetuissa kouluratsastuskilpailuissa
KRJ : 5615.28
Kuuliaisuus ja luonne : 2990.14
Tahti ja irtonaisuus : 2625.14
Kilpailee tasolla 10
Maximi taso 10

Näyttely tulokset Match Showt
00.00.0000 - Järjestäjä - Tuomari - Tulos 00.00.0000 - Järjestäjä - Tuomari - Tulos
Muut tilaisuudet
08.05.2017 - RHLA - 7+8+4+6+8+9+10+6½+5½ (71,111 %) First Champion
Webdesign © Shady
Slideshow kuvat © if winter ends, cc, Blake Hall, cc, Rezwan Noor, cc, Thomas, cc
Tämä on virtuaalitalli, this is a sim game stable