25.8.2022

Lisätty Virtuaalinen Novascotiannoutajayhdistys rotuyhdistysten listaan.

17.8.2022

Kisakalenteria kiusannut erikoismerkkien/ääkkösten ongelma korjattu.

11.7.2022

6.7.2022

    Lue lisää uutisia!

Tervetuloa virtuaalikoirien kattojärjestöön

Tervetuloa virtuaalikenneleiden kattojärjestöön, VFCI:hin eli Virtual Fédération Cynologique Internationaleen. Järjestön tarkoituksena on edistää virtuaalista koiramaailmaa ja tarjota virtuaaliharrastuksesta kiinnostuneille asianmukaista ja osaavaa opastusta sekä toimintaa.

Täällä voit rekisteröidä koirasi ja kasvattamasi pentueet, tutustua virtuaalisiin lajiliittoihin ja näyttelyihin tai jopa kouluttautua itse näyttelytuomariksi.

VFCI on nimensä mukaisesti virtuaalinen järjestö, jolla ei ole oikeaa toimistoa tai käyntipistettä. Toimintamme on täysin virtuaalista.
Virtuaalikoiraharrastus pyörii mielikuvituksen ympärillä, tarjoten harrastajilleen paljon enemmän kuin voisi arvata, ja keskeisessä osassa oleva yhteistyö harrastajien välillä synnyttää jopa uusia ystävyyksiä. Harrastaja saattaa kiinnostua enemmän mm. erilaisista roduista, koirankasvatuksessa keskeisestä genetiikka-tieteestä ja muista kasvattamisen tärkeistä seikoista sekä erilaisista kilpailulajeista. Vaikka monien virtuaalisesti kilpailtavien lajien säännöt eroavatkin hieman lajin oikeista säännöistä, lajien yleisilme on sama ja niiden keskeinen termistö tulee vahvasti tutuksi. Kotisivut nousevat aiempaa helpommin pystyyn ja monet opettelevat sivussa myös valokuvaamista tai kuvankäsittelyä.

Palautetta sivuista tai niiden toimimattomuudesta voi jättää joko vieraskirjaan tai sähköpostiin. Mikäli sivusto näkyy sinulla virheellisesti, ilmoita samalla selaimesi nimi ja versio sekä käyttämäsi resoluutio. Yritämme korjata asian, jos mahdollista.


Osallistu keskusteluun muiden harrastajien kanssa!


Voit osallistua virtuaalikoiria ja VFCI:tä koskevaan keskusteluun Karvaturrit-foorumilla!

Vieraskirja
vfci [at] kultsu.net

25.8.2022

Lisätty Virtuaalinen Novascotiannoutajayhdistys rotuyhdistysten listaan.

17.8.2022

Kisakalenteria kiusannut erikoismerkkien/ääkkösten ongelma korjattu.

11.7.2022

6.7.2022

    Lue lisää uutisia!

© VFCI 2002-2019