03.01.2021
Tietokantaan lisätty sukutaulukoiria.
Erkkari anottu.

27.10.2017
Tietokantaan lisätty sukutaulukoirat kaikille, joista löysin tietoja. Sukutauluja on täydennetty yli sadan koiran koiran verran, mutta paljon jäi vielä uupumaan. Jos siis tiedät jotain näiden koirien suvuista otan ilolla tiedot vastaan.

07.09.2017
Tietokannassa havaittu ongelma, joka on saatu korjattua. 3.9. jälkeen tietokantaan ilmoitettuja koiria ei ole valitettavasti tullut läpi, joten toivoisin omistajia ilmoittamaan koirat uudelleen.

17.08.2017
Tietokannasta löytyy nyt myös tilastot koirien määrästä tietokannassa sekä terveystilastot!

16.08.2017
Uudistettu tietokanta toiminnassa!
Kasvattajalistalle voi nyt myös ilmoittaa kennelinsä lomakkeen kautta.

10.08.2017
Pentuvälitys sekä uutta kotia etsivien listat ovat taas käytössä!

09.08.2017
Sivujen muutostyöt aloitettu. Tietokanta, pentuvälitys ja kotiaetsivien listat eivät ole toistaiseksi käytettävissä.

24.09.2015
Uusi ulkoasu. Tekstit käyty läpi ja muutettu laajalti. Pentue ja jalostuskoira listat poistettiin niiden vähäisen suosion myötä ja jalostus suositukset siirrettiin rotun infon alle. Kaksin kappalein erikoisnäyttelyitä jälleen tulossa. Huomaattehan, ettei osallistumisia tule tehdä ennen kuin näyttelyliitot ovat hyväksyneet näyttelyt listoilleen.

23.09.2015
Tietokantaa päivitetään. Jokaisen koiran sivu tullaan siirtämään .html päätteiseltä sivulta .php päätteiselle sivulla, joka tulee helpottamaan tulevaisuutta liiton ilmeen päivitysten merkeissä. Sen lisäksi jokaisen koiran sivulle lisätään jälkeläiset sekä sisarukset. Tästä syystä osan sivut ovat vanhalla pohjalla ja osan uudella. Siirrossa sukutauluihin, sisarus sekä jälkeläis tietoihin vaihdetaan uudet osoitteet, joten kaikki sukutaulu linkit eivät toimi ennen kuin kaikki koirat on saatu siirrettyä uusiin osoitteisiin! Toimimattoman linkin kohdalla vaihda osoitteen .php loppu .html loppuiseksi. Päivitys tapahtuu pikkuhiljaa, koska koneen kaatumisen myötä lähes loppuun tehty työ katosi taivaan tuuliin ja jouduin aloittamaan kaiken alusta ja niin kuin arvata saattaa se ei yhtään lisännyt tietojen siirron ja sukulaisten etsimisen innostusta. Yli 200 koiran tietojen siirto sekä puuttuvien tietojen etsiminen on erittäin työläs ja aikaa vievä projekti, joten toivon kärsivällisyyttä kaikilta. Halutessaan voi myös projektissa auttaa lähettämällä tietokannasta jo löytyvien koirien (joiden sivuille tietoja ei ole vielä päivitetty) sisarus ja jälkeläistietoja minulle sähköpostitse. Se nopeuttaisi projektin loppuun saattamista erittäin paljon.

26.05.2015
Kokonaisvaltaisen päivityksen ja tietokannan lisäysten kunniaksi KR järjestää kolmi päiväisen erikoisnäyttelyn Suomessa!

03.05.2015
Tekstejä päivitetty Tietokanta sekä Jalostus sivuilla. Uusia koiria saatu tietokantaan, paljon vielä lisättävää, koska viime päivitykseni jälkeen on syntynyt useita pentueita. Toivonkin, että koirien omistajat myös aktivoituisivat ilmoittamaan koiriaan tietokantaan. (Mikä ihana yllätys olikaan, kun tänään sain mailin täynnä uusia koiria) Tietokanta on hieno tapa saada säilytettyä sukutauluja tuleville harrastajille. Suunnitteilla on nyt lisätä tietokantaan koirien sivuille myös listat sisaruksista sekä jälkeläisistä, mutta sen valmiiksi saamisessa menee aikaa - onhan meillä jo hienot 201 kultaista lisätty tietokantaan! :) Kasvattaja lista myös ammottaa tyhjyyttään, vaikka tiedän useita rodun kasvattajia, jotka eivät ole syystä tai toisesta itseään listalle ilmoittaneet. Kasvattaja listaus olisi hyvä yhteys epävirallisella puolella rodua harrastaviin, koska he selkeästi haluavat enemmän kommunikoida sivujen ja mailien välityksellä kuin foorumin kautta - myös foorumin pitkittyneiden käyttäjähyväksymisten takia.

19.09.2014
Uusi ulkoasu! Jos sivuilla esiintyy toimimattomuutta olisin erittäin iloinen, jos niistä ilmoitettaisiin ylläpitäjälle.

15.09.2014
Tietokantaan tehty lisäys; Sukutauluista löytyy nyt linkit niiden koirien kohdalla, jotka on ilmoitettuna tietokantaan. Tällä hetkellä pisimmillään koiran sukua voi suoraan sukutaulusta selailla taaksepäin 8-polven verran! Jatkossa tietokantaan ilmoitettavien koirien jälkeläiset tulee myös ilmoittaa, jotta pystyn paremmin päivittämään jo tietokannasta löytyvien koirien sukutauluja. Pyydän harrastajilta ja kasvattajilta aktiivisuutta omalta osaltaan tietokannan suhteen - ilmoitelkaa koirianne niin saadaan tulevaisuutta varten enemmän infoa talteen!

14.09.2014 » Sivut ovat vihdoin valmiit! Tekstit on käyty läpi (jos edelleen löytyy virheitä/epäkohtia olkaa ihmeessä yhteydessä ylläpitäjään!), tietokanta on täysin uusittu ja nyt kaikista tietokantaan ilmoitetuista koirista löytyy laajemmin tietoa ja toivottavasti näin saamme sukutaulujakin säilymään paremmin ja infon olevan helpommin löydettävissä. Kultaisten pääerikoisnäyttelykin ollaan ehditty anomaan, joten kaikki mukaan viettämään mukavaa päivää näyttelyn merkeissä! :)

31.08.2014
Kultsurinki siirtyi takaisin Shadyn ylläpidettäväksi. Samalla osoite vaihtui ja Kultsuringin sisältöä alettu siivoamaan. Liitto pyritään saamaan mahdollisimman pian taas toimintaan ja vFCIn listalle!

© 2004-2017 KultsuRinki
Tietokanta © Timberwolf
Kuvat © MK

Tämä on virtuaalinen rotuyhdistys! > Lue lisää
This is sim game breed association! > Read more

Kultainennoutaja on keskikokoinen, älykäs, miellyttämisenhaluinen ja toiminnanhaluinen koira. Alunperin se on jalostettu metsästyskoiraksi eli ammutun pienriistan noutajaksi. Kultaisen rodunomaiset ominaisuudet tekevät siitä hyvän harrastuskoiran moniin eri lajeihin. Kultainen ei ole pelkkä seurakoira, vaan se kaipaa paljon liikuntaa sekä ohjattua toimintaa.

Lähde: Goldenring

Tervetuloa virtuaalisten kultaistennoutajien rotuyhdistyksen sivuille! Alkuperäinen rotuyhdistys kulki nimellä virtuaalinen kultainennoutajaliitto (vKNL), mutta se muutettiin vuonna 2007 nimen sekavuuden vuoksi virtuaaliseksi golden ringiksi (vGR). vGR kuitenkin jouduttiin sulkemaan useiden vuosien toimimisen jälkeen nimiongelman takia maaliskuussa 2010. Uusi rotuyhdistys pystytettiin elokuussa 2010, mutta toiminnan liitto aloitti uudelleen vasta vuonna 2014.

Kultsuringin päämääränä on edistää kultaistennoutajien asemaa virtuaalimaailmassa. Pyrimme järjestämään aktiivisesti toimintaa kultaisillenoutajille sekä innostamaan uusia ihmisiä kultsujen ihmeelliseen maailmaan. Listoiltamme löytyy satapäin kultaisianoutajia sekä paljon kasvattajia vuosien varrelta. Tietokannasta on pyritty tekemään mahdollisimman laaja, mutta sen ajantasalla pitämisessä tarvitaan apua aktiivisilta kasvattajilta ja harrastajilta! Ilmoitathan siis omat kultaiset ystäväsi tietokantaan ja päivität muuttuneet tiedot jo lisätyille koirille. Tietokanta on erinomainen apu niin nykyistä kuin tuleevaakin rodun jalostusta ajatellen sillä monesti ongelmaksi tulee se, että koirien sivut katoavat bitti avaruuteen eikä täydellistä kokonaisuutta sukutaulusta ja sukutaulussa esiintyvien koirien pentumääristä ole enää saatavilla. Tähän pyrimme parhaamme mukaan saada muutosta aikaan listaamalla jokaisesta koirasta yksilöllisesti kaikki oleelliset tiedot mm. terveystulokset, sisarukset ja jälkeläiset.

Toivon, että KultsuRingin myötä saisimme kultsuporukkaan lisää ihmisiä, sillä uudet kasvot ovat aina tervettulleita! Jos etsit itsellesi uutta pentua suosittelen selaamaan pentuvälityksemme, uutta kotia etsivien listamme sekä Karvaturrit-palstan Pentueet-alueen.

Shady
dorado(at)kultsu.net