Tottelevaisuuskoulutusliiton alkuperäinen tarkoitus oli edistää tokoa virtuaalimaailmassa, mutta nykyisin tavoitteena on pitää yllä valtavaa kiinnostusksen määrää ja kehittää lajia sääntöuudistusten myötä. Täydennämme ja parannammekin liiton sääntöjä kaiken aikaa; ja otamme ilomielin uusia ideoita ja parannusehdotuksia vastaan!

VTL:n alaisia tokokilpailuita voi kuka tahansa järjestää, kunhan sääntöjä noudatetaan ja kisat viedään myös loppuun asti. Liiton toimintaan pääsee parhaiten mukaan siten, että tutustuu huolella liiton sääntöihin.

Tokoliitto on kokenut pitkän historiansa aikana monia ylläpitäjän vaihdoksia. Tällä hetkellä liittoa ylläpitää suba. Aikaisemmin liittoa ovat menestyksekkäästi pitäneet pystyssä Nikita, Blumh, Sandy, Sini, Johanna, Evie, Sparkle, Reetta ja Shady.

Jos jokin jää epäselväksi, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse tai Karvaturrit-foorumilla.

suba
virtuaalisuba@hotmail.com

15.10.2017 - Kisojen ja valioiden ilmoittamista on modernisoitu entistä enemmän! Etenkin valiolista on kokenut kasvojenkohotuksen. T. Timbe

29.03.2017 - Kisojen anominen on nyt entistä helpompaa uuden näppärän lomakkeen ansiosta!

31.08.2016 - Valiolistalle pystyy nyt ilmoittamaan koiransa realiaikaisesti!

08.01.2016 - Uusi ulkoasu.

01.01.2016 - Uusi osallistumiskoodi!

08.10.2015 - Oman mokani myötä otin puheeksi liiton omistajakohtaiset rajoitukset ja päädyin tekemään radikaalin muutoksen niihin. Lisää Info sivulla.

19.12.2014 - Uusi osoite sekä uusi sähköpostiosoite. Sääntöjä, tuomarointiohjeita ja kokeen järjestäjän ohjeita selkeytetty ja turhia vanhoja sääntöjä poistettu.

13.10.2012 - Muutoksia ohjeisiin, jotka koskevat kisojen järjestäjiä! Suosittelemme ohjeiden kertaamista ennen kilpailun anomista, sillä nämä tehdyt muutokset koskevat yleistyvää rinnakkaisluokkakilpailua ja koirienilmoittamisrajoituksia.

28.08.2012 - Täysin uudistuneet tuomarointiohjeet! Luethan ohjeet huolellisesti ennen tuomarointia. Muutokset koskevat tulosten arpomista.webdesign © Shady
Ulkoasun kuva © Sigitius