Kokeen järjestäjän ohjeet

Kutsusivulta tulee löytyä:

  • kokeen päivämäärä ja viimeinen osallistumispäivä (PVM ja VIP)
  • VTL mainittuna ja linkitettynä
  • kokeen tuomari
  • ilmoittautumisohjeet
  • mitkä luokat ovat mukana ja mahd. rajoitukset

Osallistumisessa tulee käyttää seuraavaa koodia:
LUOKKA
VTR-00000 ROTUKOODI <a href="HTTP://OSOITE">KOIRAN NIMI</a>, OHJAAJA<br>

Osallistumiskoodi muuttunut 01.01.2016! Tammikuussa 2016 tulee kuitenkin edelleen hyväksyä vanha osallistumiskoodi.


LUOKKAKOKO- JA OSALLISTUMISRAJOITUKSET

Jokaiseen luokkaan tulee ottaa osallistujia vähintään 30. Jotta luokka voitaisiin pitää on osallistujia oltava vähintään neljä. Jos neljää koirakkoa ei jossakin luokassa ole, luokkaa ei pidetä, vaan se perutaan.

14.05.2020 alkaen VTL sallii niin sanottujen täyteosallistujien lisäämisen luokkiin, joissa on alle neljä osallistuvaa koirakkoa. Kilpailun järjestäjä voi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen lisätä vajaisiin luokkiin tarvittavan määrän täytekoiria muodossa:
VTR-00000 taykoi (VTL Lisätty), evm

Yhdessä tokokisassa voi järjestää kaikki luokat (ALO, AVO, VOI, EVL) tai kisan voi rajata vain esimerkiksi ALO luokalle järjestettäväksi. VTL kuitenkin suosittelee lämpimästi kaikkien luokkien järjestämistä suuren osallistujamäärä vuoksi!

Kilpailuissa rinnakkaisluokkia eli startteja tai lähtöjä saa järjestää enintään 2 per koe. Mikäli kokeessasi on tarkoituksena järjestää esimerkiksi neljä starttia, sitä ei lisätä koekalenteriimme, vaan anomus hylätään ja pyydetään tekemään muutokset kisasivulle.

Kokeen voi halutessaan rajoittaa myös siten, että se on avoinna ainoastaan esim. FCI1-roturyhmälle tai kultaisillenoutajille. Kaikille avoimia tokokokeita suositellaan kuitenkin järjestettäväksi.

  • vain rajattomissa luokissa saa olla yli 4koiraa/omistaja/luokka
  • rajattomissa luokissa max. 10koiraa/omistaja/luokka
  • omistajakohtainen rajoitus saa olla vapaa vain mestaruuksissa

MUUTA HUOMIOITAVAA

Koetta ei saa mainostaa missään ennen kuin se löytyy VFCI:n kalenterista.

Mikäli osallistumiset johdetaan sähköpostiisi, muistathan huomioida myös roskapostikansioon joutuvat viestit! Sähköpostin valtavirrassa varmasti on myös muutamia viestejä, jotka sähköpostisi vahingossa suodattaa roskapostiksi. Lienee siis kaikkein viisainta tarkkailla myös roskapostikansiota, sillä ei ole osallistujan vika, joutuuko viesti väärään kansioon vai ei. Viestin, joka ei ole roskapostia, tunnistat tietenkin siitä, että otsikointi on oikeanlainen.


KOKEEN ANOMINEN

Ennen kokeen anomista VTL suosittelee lämpimästi yllä olevien ohjeiden lukemista.

29.11.2017 lähtien kaikkien käyttölajian kilpailut löytyvät ainoastaan VFCIn yhdistetystä kilpailukalenterista. Uudet kilpailut tulee anoa VFCIn kautta.

>> ANO KOETTA <<webdesign © Shady
Ulkoasun kuva © Sigitius