Tervetuloa virtuaalikoirien Liettuanvoittajaan!

PVM 10.08.2014 || VIP 01.08.2014

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan vuoden 2014 virtuaalikoirien Liettuanvoittajanäyttelyyn! Järjestäjänä, pää piruna ja tuomareiden ahdistelijana tänä vuonna toimii kennel de la Doradosta tuttu Shady. Näyttely järjestetään yhdistyneiden virtuaalinäyttelyliittojen alaisuudessa. Näyttelyn ollessa voittaja näyttely on mukana kaikki luokat jälkeläisluokkaa lukuunottamatta. Kaikki ROP ja VSP koirat saavat vLTUW-14 tittelin, jokainen ROP-jun ja VSP-jun koira saa vLTUJW-14 tittelin sekä jokainen ROP-vet ja VSP-vet koira saa vLTUVW-14 tittelin. Näyttely on kansainvälinen ja jaossa ovat myös kansainväliset sertifikaatit, CACIBit. Onnea kaikille osallistujille näyttelyyn ja muistakaa lukea ohjeistukset huolella.

Osallistuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen dorado(ät)kultsu.net. Samassa sähköpostissa voi ilmoittaa vain yhden roturyhmän koiria! Osallistumisen otsikoksi laitetaan "LTU - RYHMÄN NUMERO" eli ilmoittaessasi koiria esimerkiksi FCI8 ryhmään laitat otsikoksi "LTU - 8" - Ei siis esimerkiksi "LTU - FCI8" tai "LTU - 8 & 9". Samaan luokkaan/rotuun menevät saman luokka/rotu otsikon alle, urokset ennen narttuja sekä rodut aakkosjärjestykseen. Mieluusti urosten ja narttujen väliin yksi tyhjä rivi. Muutoinkin toivon rivitysten olevan selkeät ja rodut selkeästi toisistaan erotettuina.

Olkaa tarkkoja koodin kanssa, jotta koodista ei puutu mitään oleellista! Yhdenkin hakasen tai heittomerkin puuttuminen saattaa tehdä koodista toimimattoman. Samoin mikäli joitain merkintöjä on liikaa. Väärin toteutetut ilmoittautumiset menevät suoraan roskakoriin, joten seuratkaa osallistuja sivujen päivityksiä, että omat koirat on myös lisätty. Mikäli koirasi ei ole lisätty vaikka ryhmän sivuilla lukee, että osallistumisesi jälkeen on sivu päivitetty niin laita uusi osallistuminen.

ROTU, LUOKKA
u./n. <a href="KOIRAN SIVUN OSOITE">KOIRAN NIMI</a><br>

ROTU, KAS
KASVATTAJAN KENNEL NIMI<br>

HUOM!
Ei target merkintöjä koodeihin, eikä kenneleitä linkitettynä!