Tervetuloa vuoden 2016 pohjoismaiden voittajaan !

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan vuoden 2016 virtuaalikoirien Pohjoismaiden voittajanäyttelyyn, joka tällä kertaa järjestetään Suomessa. Järjestäjänä tänä vuonna toimii kennel de la Doradosta tuttu Shady, jolle saa osoittaa maililla tai turrilassa kaikki näyttelyyn liittyvät kysymykset. Onnea kaikille osallistujille näyttelyyn ja muistakaa lukea ohjeistukset huolella!

 • Päivämäärä: 25.04.2016
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 20.04.2016 klo. 14:00
 • Alaisuus: YVNL, yhdistyneet virtuaalinäyttelyliitot
 • Jaossa voittaja tittelit
  • vNORDW-16 - ROP & VSP
  • vNORDJW-16 - ROP-jun & VSP-jun
  • vNORDVW-16 - ROP-vet & VSP-vet

Osallistuminen

Osallistuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen dorado (at) kultsu.net otsikolla "vNORDW-16 - ROTURYHMÄN NUMERO". Eli esimerkiksi "vNORDW-16 - 1". Ei "vNORDW-16 - FCI1" tai "vNORDW-16 - 1 & 2".

 • Jokaisen roturyhmän ilmoittautumiset omissa viesteissään!
 • Samaan luokkaan/rotuun menevät saman luokka/rotu otsikon alle.
 • Urokset ennen narttuja.
 • Rodut aakkosjärjestykseen!
 • Mieluusti urosten ja narttujen väliin yksi tyhjä rivi.
 • Muutoinkin toivon rivitysten olevan selkeät ja rodut selkeästi toisistaan erotettuina.

Olkaa tarkkoja koodin kanssa, jotta koodista ei puutu mitään oleellista! Yhdenkin hakasen tai heittomerkin puuttuminen saattaa tehdä koodista toimimattoman. Samoin mikäli joitain merkintöjä on liikaa. Väärin toteutetut ilmoittautumiset menevät suoraan roskakoriin.

ROTURYHMÄ
ROTU, LUOKKA
u./n. <a href="KOIRAN SIVUN OSOITE">KOIRAN NIMI</a><br>

ROTURYHMÄ
ROTU, KAS
KASVATTAJAN KENNEL NIMI<br>

Best In Show

tuomari: nisha T
BIS1: Steillsay Awe Inspiring (beagle) - "Tämä beagle erottui joukosta hyvin säkenöivällä karismallaan, jolla se ehdottomasti ansaitsee ensimmäisen sijan. Sen yleisvaikutelma on ehdottomasti jalon voimakas, mutta samaan aikaan se huokuu feminiinisyyttä. Liioittelematon rakenne kauniilla silhuetilla tuovat sille vahvan rotuleiman ja pienen ajokoiran olemuksen."
BIS2: Bajoz Rosado (karkeakarvainen kettuterrieri) - "Toiseksi tänään tulee upeasti itsensä esittävä karkeakarvainen kettuterrieri. Sen rakenne ilmentää täydellistä tasapainoa mittasuhteiden ollessa juuri oikeanlaiset kettuterrierille. Se seisoo hyvin maatapeittävästi tuoden itsestään upean yleiskuvan katselijalle."
BIS3: Duskarra One Last Shot (shetlanninlammaskoira) - "Kolmanneksi tullut shetlanninlammaskoira antaa ensivaikutelmaltaan kuvan sopusuhtaisesta ja tasapainoisesta pienestä paimenkoirasta. Sen pää on kokonaisuudeltaan hyvin kaunis ja ilme suloinen, juuri kuten rotumääritelmä toivookin. Turkki ei ole liioiteltu, ja siinä on todella kaunis, syvä sävy."
BIS4: Hiidentassun Way To The Stars (kääpiösnautseri musta-hopea) - "Neljänneksi tullut kääpiösnautseri edustaa erinomaisesti rotuaan. Se esiintyy hyvin karsimaattisesti, antaen upean yleisvaikutelman itsestään. Se on kokonaisuudeltaan vahva ja tyylikäs, sekä sen sukupuolileima on hyvin selkeä. Oikeanlaiset mittasuhteet ja upeat kulmaukset tuovat koiralle kauttaaltaan kauniin siluetin."

tuomari: nisha T
BIS1-pentu: Hatékony Összességében (chesapeakelahdennoutaja) - "Tämä upea pentu esiintyy ehdottomasti edukseen. Se on hyvin tasapainoisesti kauttaaltaan kehittynyt, ja sen siluetti on todella lupaava. Sen silmät ovat upean kirkkaan väriset antaen kokonaisuudelle tärkeän yksityiskohdan, joka tekee rotuleimasta entistä vahvemman."
BIS2-pentu: Key To Success (suursnautseri) - "Vaikka kyseessä on vasta pentu, on tällä yksilöllä jo nyt kunnioitusta herättävä ulkomuoto. Se on kauttaaltaan vahva ja hyvin tasapainoisesti kehittynyt. Pentu myös esiintyy hyvin paljon edukseen."
BIS3-pentu: One Less Bitch (akita) - "Tämä pentu tuo erittäin vahvasti esiin sukupuolileimansa. Se on kehittynyt kauttaaltaan tasapainoisesti, ja se kantaa häntänsä erinomaisesti. Sen ilme on erittäin rodunomainen. Pentu esiintyy hyvin ylväästi ikäisekseen, ja sen katseessa on jotain hyvin erityistä."
BIS4-pentu: Spitrin's Blisin Isabella (pomeranian) - "Hyvin terhakkaasti itsensä esittävä pomeranian toi itsensä hyvin esiin suuresta ryhmästä pentuja. Sillä on hyvin lupaava turkki ja se kantaa häntänsä todella hyvin selkänsä päällä. Kettumainen pää ja pienet yksityiskohdat antavat sille hyvin rodunomaisen ilmeen ja kokonaisuuden, olematta kuitenkaan liian liioiteltu toy-ominaisuuksiltaan."

tuomari: Marcia T
BIS1-Juniori: Mynameis Frank Sinatra (englanninvinttikoira)
BIS2-Juniori: Swinging On A Star de la Dorado (kultainennoutaja)
BIS3-Juniori: Jewel In The Night (kääpiösnautseri musta-hopea)
BIS4-Juniori: Jinsmaill Sapphire Sheyna (lk kääpiömäyräkoira)

tuomari: nisha T
BIS1-veteraani: Flintflame's Pemberton Blues (belgianpaimenkoira tervueren) - "Todella upea ja hyvin säilynyt veteraani, joka myös esittää itsensä edukseen. Se on hyvin tasapainoinen ja vahvan sukupuolileiman omaava, jossa jalous ja voimakkuus selkeästi yhdistyvät. Sen turkki on hyvin hoidettu ja huippukunnossa. Yksilö todellakin erottui edukseen suuresta vetaraanijoukosta."
BIS2-veteraani: Pickford's The Raven (cockerspanieli) - "Hyvin elegantin kokonaisuuden omaava feminiininen narttu, joka säteilee karismaa. Sillä on vankka ja sopusuhtainen rakenne, kuten spanielilla kuuluu olla. Mittasuhteiden ja kulmausten tasapaino antaa yksilölle hyvin kauniin siluetin, jolla se erottuu edukseen."
BIS3-veteraani: So Much Trouble in the World (kultainennoutaja) - "Tämä kultainennoutaja on todella hyvin säilynyt veteraani ihanalla syvällä kultaisella värillä. Sillä on rodulleen tyypillinen ystävällinen ilme ja terve työskentelevän koiran rakenne. Sopusuhtaisuus ja tasapaino ovat myös osa tätä komeaa yksilöä."
BIS4-veteraani: Agrisiz Utanmazca (silkkivinttikoira) - "Neljännen sijan tänään saa upea silkkivinttikoira, jolla on kauttaaltaan vahva rotuleima ja maskuliininen kokonaisuus. Se on kauniisti säilynyt veteraani, jolla on elegantti vinttikoiran ilme. Turkki on hyvin hoidettu ja kauniin värinen."

tuomari: nisha T
BIS1-Kasvattaja: Kickblue (sileäkarvainen noutaja) - "Hyvin tasapainoinen ja kauniisti esiintyvä ryhmä sileäkarvaisia noutajia neljästä eri yhdistelmästä. Jokainen ryhmän yksilö on sopusuhtaisesti ja terveesti rakentunut. Jokaisella yksilöllä on hyvin kauniit päät ja ilmeet sekä syvä musta väri. Onnittelut kasvattajalle."
BIS2-Kasvattaja: Vincitore's (basenji) - "Toiseksi tänään todella tasapainoinen ryhmä basenjeja kolmesta eri yhdistelmästä. Jokainen yksilö on tasapainoisesti rakentunut ja hyvät mittasuhteet omaava. Jokaisella on sopiva raajaluusto ja hyvin kiertyneet hännät."
BIS3-Kasvattaja: Suden Sydämen (kultainennoutaja) - "Kolmanneksi ryhmä kultaisianoutajia neljästä eri yhdistelmästä. Hyvin korkealaatuinen ryhmä kauniita noutajia, joilla jokaisella on tasapainoiset rakenteet ja suloiset, lempeät noutajan ilmeet. Jokaisella on hyvin hoidetut turkit ja ryhmästä löytyy eri sävyisiä turkkeja. Kaikenkaikkiaan ryhmä on hyvin tasapainoinen."
BIS4-Kasvattaja: Borderweld (bordercollie) - "Tasapainoinen ja kaunis ryhmä bordercollieita neljästä eri yhdistelmästä. Jokainen yksilö on tasapainoisesti rakentunut, ja jokaisella on kaunis, syvä musta väri. Ryhmässä suurimmat erot ovat päiden ja ilmeiden välillä, mutta paimenkoiralle tärkeämpi on toimiva rakenne, joka jokaiselta ryhmän yksilöltä löytyy."