Etusivu | Info | Kopioitavaa | Linkkejä | Vieraskirja

Tervetuloa Käräytykseen!

Käräytyksen perusideana on vähentää tekijänoikeuslain rikkomista Internetissä. Käymme läpi sivustoja ja huomauttelemme laittomista materiaaleista sivustojen ylläpitäjille. Tarvittaessa ilmoitamme myös teosten alkuperäisille tekijöille tai sivutilan tarjoajalle materiaalien väärinkäytöstä. Jaamme myös bannereita sivustoille, joiden sisältö on tekijänoikeuden puolesta kunnossa.

Käräytykseen omaan sähköpostiosoitteeseen voi lähettää mieltä painavia kysymyksiä ja ilmoittaa sivustoista, joilla on luvatonta materiaalia tai suoralinkitystä. Lähettäkää kerralla vain 1-5 käräytettävää sivua, sillä kukaan ei yksikertaisesti jaksa setviä esimerkiksi kymmentä sivua läpi.

Käräyttelijöiden yksityisistä sähköpostiosoitteista saatte kaikista varmimmin haluamanne käräyttelijän kiinni. Käräyttelijät eivät aina lue Käräytyksen omaan sähköpostiosoitteeseen lähetettyjä viestejä yhtä usein kuin omaa sähköpostiaan.

Vieraskirjaan voi kirjoittaa palautetta, jaella risuja ja ruusuja, esittää kysymyksiä ja niin edelleen. Vieraskirjaan vastataan noin kerran viikossa, ja siellä on täysi sanavapaus, sillä sanasensuuri ei ole käytössä, viestit ilmestyvät suoraan vieraskirjaan, eikä IP-estoja käytetä. Vieraskirjasta poistetaan ne viestit, joihin löytyy vastaus Käräytyksen sivuilta, sekä käräyttelyviestit, jotka tulee lähettää Käräytyksen omaan sähköpostiin.

Terveisin,
Käräytys-tiimi

Käräytys - karaytys(a)outlook.com
    Shady - dorado(a)kultsu.net
    Timberwolf - timberwolf(a)wippies.fi

Vaihtakaa (a)-kohta @-merkkiin.

 

Päivitykset

Käräytys - karaytys(a)outlook.com

Ulkoasu © Shady
Koodaus © Timberwolf
Kissakuva © Sarah L. Bishop, lisenssi
Hevoskuva © Philippe Dermine, lisenssi
Koirakuva © Alexandre Alacchi, lisenssi