Voittajanäyttelyt

Voittajanäyttelyitä on tarkoitus järjestää vähintään kuusi kappaletta vuodessa niin, että ne jakautuvat mahdollisimman tasaisesti koko vuodelle.

Voittajanäyttelyn saa järjestää kuka tahansa.
On hyvä tuntea pystyvänsä pitämään näyttelyn alusta loppuun asti ja ymmärtää voittajanäyttelyihin liittyvän työmäärän. Voittajanäyttelyn järjestäminen sisältää kisasivun ylläpidon, osallistujien lisäämisen, tuomarien etsimisen ja tulosten lisäämisen. Tämä homma vaatii siis järjestäjältään aavistuksen pitkäjänteisyyttä ja luotettavuutta.
Voittajien järjestäjiltä toivotaan jonkinlaista kokemusta virtuaalihumputtelusta, esimerkiksi KV-näyttelyn järjestäminen katsotaan merkittäväksi eduksi! Näin ei tule aliarvioitua urakan laajuutta ja yliarvioitua omaa mielenkiintoa näyttelyn loppuun saattamikseksi. Voittajanäyttelyn voi järjestää myös kahteen (tai vaikkapa kolmeen) pekkaan jonkun kaverin kanssa, jolloin tehtävää ei ole ihan niin paljon ja näin näyttely hoituukin usein sutjakkaammin.

Jotkin voittajista saattavat hoitua alle kuukaudessa, jotkut saattavat viedä jopa puoli vuotta. Pääasia on, että virtuaaliharrastajat pääsevät nauttimaan voittajanäyttelyiden tunnelmasta ja järjestäjä saa onnistumisenkokemuksia!

Voittajien jako

Voittajanäyttelyt jaetaan Karvaturreissa huutokauppaperiaatteella nopeimmille innokkaille kunkin vuoden alkupuolella, ja samalla sovitaan, milloin kukin järjestää oman voittajanäyttelynsä.

Näistä voi valita, minkä haluaa järjestää:
1) Suomen voittaja (vFINW)
2) Joku pohjoismaiden voittaja (vNORDW) (Ruotsi tai Tanska)
3) Joku Euroopan voittaja (vEUW) (Suomi, Ruotsi, Tanska, Viro tai Saksa)
4) Joku maailman voittaja (vWW) (mielellään Euroopan ulkopuolella)
5) Joku täysin vapaa
6) Joku täysin vapaa

Näyttelymaiden määrää on supistettu, ja uusi maalista on käytössä 04/2020 alkaen. YVNL:n alaisiin näyttelymaihin lukeutuvat nyt Suomi (FIN), Ruotsi (SWE), Tanska (DNK), Viro (EST), Saksa (GER), Japani (JPN), Argentiina (ARG), ja Australia (AUS).

Virtuaalisen Maailmanvoittajan (vWW) sekä Virtuaalisen Euroopanvoittajan (vEUW) järjestäminen on perinteisesti VMKL:n vastuulle. Tästä kuitenkin voidaan tehdä poikkeuksia,

© YVNL
Ulkoasu © Shady
Kuunsirppi: misuno[a]viidakkosusi.fi
Sparkle: virtuaalisuus[a]gmail.com

Päivitteljöiden hallintapaneeli

Uusimmat valiot

LisättyKoiran nimiRotu
31.10.2020n. Hadani Sabi'ih al-Bahrasloughi
27.10.2020n. Kirsikankukan Omituinen Romanssisiperianhusky
24.10.2020n. Larmore Dancing Queentanskandoggi
12.10.2020n. Gendarme's Aaliyahdalmatiankoira
07.9.2020n. Czarownicapuolanvinttikoira

Uusimmat näyttelyt

VIP/PVMJärjestäjäRyhmät/Rodut
2020.11.30/2020.12.05vJPNW-20kaikki
2020.10.10/2020.10.15vSLYshetlanninlammaskoira
2020.08.26/2020.08.29AnkkavallanFCI1