Voittajanäyttelyt

Voittajanäyttelyitä on tarkoitus järjestää vähintään kuusi kappaletta vuodessa niin, että ne jakautuvat mahdollisimman tasaisesti koko vuodelle.

Voittajanäyttelyn saa järjestää kuka tahansa.
On hyvä tuntea pystyvänsä pitämään näyttelyn alusta loppuun asti ja ymmärtää voittajanäyttelyihin liittyvän työmäärän. Voittajanäyttelyn järjestäminen sisältää kisasivun ylläpidon, osallistujien lisäämisen, tuomarien etsimisen ja tulosten lisäämisen. Tämä homma vaatii siis järjestäjältään aavistuksen pitkäjänteisyyttä ja luotettavuutta.
Voittajien järjestäjiltä toivotaan jonkinlaista kokemusta virtuaalihumputtelusta, esimerkiksi KV-näyttelyn järjestäminen katsotaan merkittäväksi eduksi! Näin ei tule aliarvioitua urakan laajuutta ja yliarvioitua omaa mielenkiintoa näyttelyn loppuun saattamikseksi. Voittajanäyttelyn voi järjestää myös kahteen (tai vaikkapa kolmeen) pekkaan jonkun kaverin kanssa, jolloin tehtävää ei ole ihan niin paljon ja näin näyttely hoituukin usein sutjakkaammin.

Jotkin voittajista saattavat hoitua alle kuukaudessa, jotkut saattavat viedä jopa puoli vuotta. Pääasia on, että virtuaaliharrastajat pääsevät nauttimaan voittajanäyttelyiden tunnelmasta ja järjestäjä saa onnistumisenkokemuksia!

Voittajien jako

Voittajanäyttelyt jaetaan Karvaturreissa huutokauppaperiaatteella nopeimmille innokkaille kunkin vuoden alkupuolella, ja samalla sovitaan, milloin kukin järjestää oman voittajanäyttelynsä.

Näistä voi valita, minkä haluaa järjestää:
1) Suomen voittaja (vFINW)
2) Joku pohjoismaiden voittaja (vNORDW) (Ruotsi tai Norja)
3) Joku Euroopan voittaja (vEUW) (Suomi, Ruotsi, Viro, Norja, Espanja tai Ranska)
4) Joku maailman voittaja (vWW) (mielellään Euroopan ulkopuolella)
5) Joku täysin vapaa
6) Joku täysin vapaa

Näyttelymaiden uusi maalista on käytössä 03/2024 alkaen. YVNL:n alaisiin näyttelymaihin lukeutuvat nyt Suomi (FIN), Ruotsi (SWE), Ranska (FRA), Viro (EST), Norja (NOR), Japani (JPN), Espanja (ESP), ja Amerikka (USA).

Virtuaalisen Maailmanvoittajan (vWW) sekä Virtuaalisen Euroopanvoittajan (vEUW) järjestäminen on perinteisesti VMKL:n vastuulle. Tästä kuitenkin voidaan tehdä poikkeuksia,

© YVNL
Ulkoasu © Shady
suba: virtuaalisuba [at] hotmail.com

Päivitteljöiden hallintapaneeli

Uusimmat valiot

LisättyKoiran nimiRotu
18.11.2023n. Karmivan Summamutikkabelgianpaimenkoira groenendael
06.8.2023n. Hyacinth Moor's Henriettesileäkarvainen collie
10.1.2023n. Chicros Rusty Rascalfaaraokoira
10.1.2023u. Philosopher's Gloomy Ghostfaaraokoira
10.1.2023n. Saragis Say Nothingwhippet

Uusimmat näyttelyt

VIP/PVMJärjestäjäRyhmät/Rodut
2024.06.17/2024.06.22vNORDW-24kaikki
2024.03.31/2024.04.07vMV-24kaikki