Virtuaaliset Hupiliitot

Tervetuloa!

Virtuaaliset Hupiliitot perustettiin 31.08.2016 kokoamaan yhteen virtuaalimaailman niin kutsuttuja hupilajeja, jotta kisojen löytäminen olisi helpompaa. Hupiliittojen alle kuuluvat flyballin, koiratanssin, maastoesteiden ja koiraurheilun kilpailut. Lisätietoa lajeista, kisakalenterit, valiolistat ja tuomarointiohjeet lödät yläpalkista. Tervetuloa tutustumaan, kisaamaan ja toivottavasti myös järjestämään kisoja!

Mukavia kisaushetkiä toivottaen;
Timberwolf
sähköposti

01.12.2017 Virtuaaliset käyttölajit on yhdistetty VFCI:n alle samaan kalenteriin! Uudet kokeet anotaan myös VFCI:n kautta. Hupiliittojen omia kilpailukalentereita ei enää päivitetä, mutta arkistot jäävät sivuille näkyville.
02.08.2017 Hupiliitoilla on nyt uusi ja kätevämpi lomake kilpailujen ja valioiden ilmoittamiseen! Myös ulkoasun navigaatio on muuttunut entistä selkeämmäksi ja nykyään kaikki kuluvan vuoden aikana järjestetyt kisat näkyvät samalla sivulla. Näet kerralla kaikki Hupiliittojen alaiset kisat; myös ne, joissa on ilmoittautumisaikaa vielä jäljellä!
16.06.2017 Päivitetty flyballin sääntöjä: jatkossa kilpailun järjestäjä saa lisätä ylimääräisiä evm-koirakoita joukkueisiin, jotta joukkue saadaan täyteen.
26.05.2017 Liitto siirtynyt toistaiseksi Timberwolfin käsiin. Jos olet kiinnostunut alkamaan ylläpitämään Hupiliittoja, otathan yhteyttä timberwolf (at) wippies. fi
24.09.2016 Sääntöjä päivitetty koiraurheilun ja maastoesteiden osalta, ääkkösongelmaa otettu hallintaan.

© virtuaaliset Hupiliitot 2016-2017
otsikko kuvat © Trey Perry CC, washingtonydc CC, Poi Photography CC, Michael Carpentier CC, Cheshiremoe CC, Linnea Björk Timm CC, Sebastian_F CC, Zoe52 CC