vFBL Kilpailun järjestäminen

Kun olet lukenut säännöt ja tietoinen flyball-kilpailujen kulusta, voit järjestää omat kisat. Kutsusivulta tulisi löytyä ainakin kisojen päivämäärä, viimeinen ilmoittautumispäivä, linkki vFBL:ään sekä ilmoittautumisohjeet. Järjestäjä saa päättää, käytetäänkö osallistumiseen sähköpostia, vieraskirjaa tai mahdollisesti jotain muuta tapaa. Kisoja saa alkaa mainostamaan ja osallistujia saa alkaa lisäämän vasta, kun kisa on myönnetty ja merkitty liiton kalenteriin.

Tulosten on tultava pitopäivästä kuukauden sisällä, tai liitolla on oikeus peruuttaa kisat. Mieluiten tulokset tulisivat tietenkin jo osallistujien täytyttyä. Huomioithan, että jos kilpailun kaikki joukkueet eivät tule täyteen, on tuomaroinnissa odotettava viimeisen ilmoittautumispäivän (VIP) yli.
Kun kisat ovat ohi, kisasivu olisi suotavaa pitää mahdollisimman pitkään netissä (jo senkin takia, että aina löytyy niitä, jotka eivät jostain syystä pääse lisäämään kisaamiaan kisoja heti koirien kisakalentereihin). Liitolle ei tarvitse ilmoittaa tulosten tulemisesta, mutta vieraskirjassa käyminen asian tiimoilta ei olisi pahitteeksi.

Kisoihin ilmoittautuminen tapahtuu vain alla olevan koodin mukaisesti.

LUOKKA
VTR-00000 ROTUKOODI <a href="HTTP://OSOITE">KOIRAN NIMI</a>, OHJAAJA<br>

© virtuaaliset Hupiliitot 2016-2017
otsikko kuvat © Trey Perry CC, washingtonydc CC, Poi Photography CC, Michael Carpentier CC, Cheshiremoe CC, Linnea Björk Timm CC, Sebastian_F CC, Zoe52 CC